20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Opening DNK-NXT

UITVERKOCHT

Loop over de touwbrug naar de boomhut, luister naar podcasts in de raket, speel een game op de Xbox, maak je eigen digitale dromenstorm of ruim plastic op uit het water op de interactieve vloer. Van boeken tot technologie, en van bewegen tot chillen. Voor de jeugd van alle leeftijden is er van alles te doen in DNK-NXT rondom taal, techniek, cultuur en je talent ontdekken. En als je goed oplet, zie je de eigen NXT Nao robot door de ruimte bewegen.

Op 4 februari is de officiĆ«le opening van DNK-NXT. Naast alle toffe dingen die in NXT te doen zijn, komt Jill van Zapp langs, treedt DJ D-Brax uit Assen op en zijn er NXT Lab workshops voor jong (o.a. het hoedje van Maximiliaan Modderman uit ‘Maxiliaan Modderman geeft een feestje’ knutselen) en oud (linnen tas pimpen en podcast maken). Kom jij ook?

Het kopen van een kaartje is verplicht om bij de opening aanwezig te zijn. Zowel voor kinderen als volwassenen/begeleiders. Heb je als volwassene al wel tickets gekocht, maar nog geen ticket voor jezelf, neem dan contact met ons op via contact@dnk.nl of 088 012 8888 om alsnog een gratis ticket te bestellen (max. 1). Vanwege het officiƫle karakter van de opening en het programma kunnen alleen bezoekers met een ticket bij de opening aanwezig zijn. Voor kinderen onder de 11 jaar is DNK-NXT alleen toegankelijk onder begeleiding van een volwassene.

Tickets zijn gratis. De eerste 50 ticketkopers krijgen een cadeautje tijdens de opening (1 per ticketkoper).

Vanwege de opening is DNK-NXT op 4 februari van 12.00 tot 15.00 uur gesloten voor overige bezoekers.

Deze activiteit staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van onze activitieten ga je naar agenda & tickets