Mediawijs met foto's en film

Jacklab

Mediawijs met foto's en film

Heb je ooit gehoord van een Green Screen? Professor Jack wel, hij weet precies hoe er heel veel mensen met hem op de foto kunnen zonder dat hij er zelf bij hoeft te zijn. We bekijken in deze workshop hoe je media kunt beïnvloeden, maar ook wat er allemaal al mogelijk is met de moderne media. Kom jij ook je eigen bewerkte film of foto maken met behulp van het Green Screen? Ben je heel erg benieuwd hoe je zelf een virtuele omgeving kunt creëren? Of wil je een kijkje nemen in de VR met de HTC Vive? Doe dan mee met deze workshop!

Van 17 t/m 24 november is het de Week van de Mediawijsheid. Deze week focused op het vergroten van het bewustzijn over ons online gedrag en onze mediawijze vaardigheden. Met de workshop 'Wordt mediawijs met foto's en film' in het JackLab kunnen kinderen van 8 t/m 12 jaar hun vaardigheden vergroten.

In het JackLab neemt Professor Jack je mee in zijn digitale wereld en laat hij je alle ins- en outs zien die daar te ontdekken zijn. Je gaat spelen met de nieuwste technologische snufjes en ontdekken wat de digitale wereld jou kan brengen. Zo leer je bijvoorbeeld printen in 3D en ga je je eigen ontwerpen laseren. Dus ben jij er al klaar voor om op reis te gaan met Professor Jack? Duik dan nu mee in zijn wereld!


LET OP: De prijs voor deze workshop is voor zowel leden als niet-leden van de bibliotheek € 7,50.

foto's