Kolkende Taal

Kolkende Taal

Dit seizoen zal Kolkende Taal in een vernieuwde versie te beleven zijn. Tijdens een gezellige zondagmiddag in het Leescafé van de Bibliotheek hoor je alles over de wereld van film, theater en literatuur. Er zijn vier rondes: als bezoeker kies of je ze allemaal wilt bijwonen of een aantal naar keuze. Tijdens elke ronde gaat presentatrice Cunera van Selm in gesprek met haar gasten en ontstaan er boeiende gesprekken over hun werk en leven. Ook de Kolkende Taal huisband is nieuw; Leon Moorman, winnaar van het Drèents Liedtiesfestival 2019, zal het programma muzikaal omlijsten.

Tussen de rondes door zijn er leuke activiteiten, zoals muziek, Meet & Greets of een boekverkoop, en is de bar in het Leescafé geopend voor het kopen van een drankje. De vier verschillende rondes starten om 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur. Per ronde staat er een specifiek onderwerp in de schijnwerpers. 

Kolkende Taal wordt gemaakt in samenwerking met RTV Drenthe en op twee woensdagavonden per maand uitgezonden bij RTV Drenthe. Voorgaande afleveringen kun je hier terugkijken.

selecteer datum en tijd

prijzen

  • Normaal € 0,00