Kolkende Taal

DNK i.s.m. RTV Drenthe

Kolkende Taal

De maand november is traditiegetrouw de maand van Nederland Leest. Daarom besteden we in de talkshow Kolkende Taal uitgebreid aandacht aan het thema van 'Nederland Leest' wat dit jaar voeding is. Eén van onze gasten is dan ook niemand minder dan Pierre Wind. Pierre Wind heeft voor het boek voor Nederland Leest ('Je bent wat je leest') een "hoofdgerecht" geschreven, genaamd 'Culinaire dwarsheid'. Naast dat hij acht kookboeken heeft geschreven, is Pierre Wind kok bij onder andere het rijdende tramrestaurant Hoftrammm.

Als tweede gast schuift Benjamin Vandenberg, chef-kok bij het Asser restaurant The Black Tie, aan. Sinds een aantal maanden is dit nieuwe restaurant met Franse keuken gevestigd in het centrum van Assen. Recentelijk hebben Hermus & Co van het Dagblad van het Noorden The Black Tie bezocht. Lees hier hun recensie. 

De "culinaire" tafel is compleet met Angéla Dijksterhuis, die samen met Inge Out het boek 'Teffilicious' heeft geschreven over de unieke graansoort teff. In dit boek staan talrijke recepten, weetjes en foto’s.

'Kolkende Taal'
In 'Kolkende Taal' komen interessante gasten aan het woord die bekend zijn vanuit de literatuur, de politiek of de theaterwereld. Zij gaan aan de hand van boeken met presentatrice Diana de Groot in gesprek over hun leven en werk. De gesprekken worden afgewisseld door livemuziek en een item waarin een spraakmakende Nederlander wordt opgezocht. ‘Kolkende Taal’ is een uur vol interessante gasten, interessante verhalen en bijzondere boeken in een ontspannende setting. Het resultaat? Een uniek gezellige en boeiende zondagmiddag. ‘Kolkende Taal’ wordt opgenomen voor RTV Drenthe, daarom is reserveren (per editie) gewenst.

Kom ook naar de tweede editie van Kolkende Taal op deze zondagmiddag. Beide edities staat in het teken van Nederland Leest met als thema Voeding. Bestel hier je gratis entreeticket(s).

Gratis exemplaar
Als bezoeker aan Kolkende Taal ontvang je deze zondag een gratis exemplaar van het boekje ‘Je bent wat je leest’.