20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Jacklab – Space Special

Genre: Jeugd/familie

Walt Disney heeft met zijn vele films en cartoons al heel vaak de ruimte (space) nagebouwd. Maar hoe is het nou echt in de ruimte? We komen steeds dichterbij met de techniek. Met VR (Virtual Reality) kan je in het JackLab al een voorproefje nemen van hoe de ruimte eruit ziet.

In het JackLab staat niet alleen VR, maar ook 3D tekenen in de spotlight deze editie. Misschien kan jij al wel tekenen in Tinkercad en wil je zien wat je daarna met je tekening kan in een online VR omgeving? Of hou je meer van programmeren? Dan kan jij je eigen 3D tekening laten bewegen, praten en enorm groot maken in de VR. Er valt nog veel meer te ontdekken in de programma’s die we in deze workshop gaan bekijken, maar dat houden we nog even geheim!

Zeker is dat we je mooiste space creatie 3D printen in het JackLab. Dat duurt wel even en kun je de week erop ophalen!

Mocht je al heel veel in Tinkercad werken, vergeet dan niet je eigen inloggegevens mee te nemen. Dan kan je er thuis mee verder.

Ben je ontdekker? Dan krijg je, op vertoon van je Ontdekkers ledenpas, een supercool én vernieuwd Klooikitje cadeau bij deze workshop! Nog geen ontdekker, maar wil je ook graag gebruikmaken van de speciale Kidsclub-acties? Schrijf je dan snel in via onderstaande knop.
De Ontdekkers

Deze activiteit staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van onze activitieten ga je naar agenda & tickets