20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Inloopspreekuur Coronatoegangsbewijs

Genre: Actualiteit

Hulp nodig bij het gebruik van de Coronacheck-app of het printen van de QR-code op papier? Kom dan naar het Inloopspreekuur CoronaCheck-app in Lokaal 1B in de bibliotheek.

Er zijn maximaal twee personen toegestaan in Lokaal 1B. Zijn er al 2 personen binnen, wacht dan even in het Leescafé tot je aan de beurt bent. Het inloopspreekuur is gratis en toegankelijk voor leden en niet-leden van de bibliotheek. Er hoeft geen afspraak te worden gemaakt.

Let op: We kunnen je alleen helpen met de CoronaCheck-app als je DigiD met sms-controle hebt (aanvraagtijd 3 werkdagen). Vanwege de privacy zet je zelf de app op je telefoon, onze medewerker geeft uitleg.

Heb je geen DigiD? Dan kunnen we je helpen bij het telefonisch opvragen van een papieren versie via het telefoonnummer 0800-1421 (je ontvangt de QR-code binnen enkele werkdagen per post) of helpen bij het invullen van een formulier (je ontvangt de QR-code na minimaal 5 werkdagen per post). Neem hiervoor je burgerservicenummer (BSN) en postcode mee.

Wanneer: elke vrijdag in november
Tijdstip: 14.00 tot 16.00 uur
Waar: Lokaal 1B, bibliotheek