20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

INKT met Thomas Olde Heuvelt

Leonie Sinnema interviewt Thomas Olde Heuvelt

Genre: Literair

Thomas Olde Heuvelt is internationaal bestseller auteur en schrijft thrillers, horror- en magisch realistische romans en korte fictie. In 2015 won hij als eerste Nederlandse auteur de prestigieuze Amerikaanse Hugo Award voor het beste korte verhaal. Hij brak internationaal door met zijn thriller ‘HEX’, die in meer dan 30 landen verscheen. Inmiddels is er een Amerikaanse tv-serie over dit verhaal in de maak. Ook zijn andere werk wordt in meer dan 25 landen verkocht. Het alom geprezen ‘Echo’ is recentelijk in Amerika verschenen en ook de rechten voor ‘Orakel’ zijn wereldwijd verkocht.

Olde Heuvelt zit dus absoluut niet stil. Afgelopen november bracht hij ook nog eens zijn nieuwste boek uit: ‘November’, waarin hij een duistere inkijk geeft in de menselijke ziel. Tijdens deze editie van INKT interviewt Leonie Sinnema Olde Heuvelt over zijn werk en zal hij uitweiden over zijn nieuwste boek.

Ben je lid van Bibliotheek DNK? Dan krijg je korting op deze activiteit. Nog geen lid? Klik dan hier voor informatie over onze lidmaatschappen.

Foto: Nina Schollaardt

Deze activiteit staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van onze activitieten ga je naar agenda & tickets