20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

INKT met Splinter Chabot

Splinter Chabot wordt geïnterviewd door Rosa Timmer

Genre: Literair

Dinsdag 7 juni is het tijd voor een nieuwe INKT, hét programma waarin lezers en schrijvers elkaar ontmoeten. Dit keer een ontmoeting met niemand minder dan programmamaker, schrijver en politicoloog Splinter Chabot.

Voor AVROTROS maakt Splinter zijn eigen talkshow ‘SPLNTR!’, waarin hij jonge, spraakmakende gasten ontvangt uit de wereld van kunst, cultuur, politiek en media. Met daarnaast gastoptredens in programma’s als De Wereld Draait Door en Jinek is Splinter zeker geen onbekend gezicht op televisie. Maar ook in de literatuur is Chabot geen onbekende meer. Begin 2020 verscheen zijn debuutroman ‘Confettiregen’. Hiermee trad hij in de voetsporen van zijn vader Bart Chabot. In september van het afgelopen jaar schreef Splinter mee aan 3PAK, het geschenk van de Boekenweek van Jongeren. Nu is het tijd voor een nieuw boek: In april komt ‘Als de hemel genoeg ruimte heeft’ uit. Een verhaal over vrijheid, leven en vriendschap, geschreven in de bijzondere barokke stijl waar Chabot om bekend staat.

Tijdens deze editie van INKT wordt Splinter Chabot geïnterviewd over zijn werk waarbij in het bijzonder zijn nieuwste boek besproken wordt.

Deze activiteit staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van onze activitieten ga je naar agenda & tickets