20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Festival Timboektoe

Dit feestje wil je niet missen! Zaterdag 12 oktober staat DNK in het teken van Festival Timboektoe, een festival voor kinderen én ouders. Ieder jaar is het tijdens de Kinderboekenweek feest bij DNK en dit jaar pakken we nóg groter uit! Helm op, gordels vast! Ben jij klaar voor een toffe reis door de wereld van kinderboeken?

Het programma zit bomvol voorstellingen, meet & greets, optredens, workshops én films. Maar dat niet alleen, het festival heeft een spetterende line-up! Niemand minder dan bekende vlogger Enzo Knol maakt zijn opwachting tijdens Timboektoe. Ook ‘Dummie de Mummie’-auteur Tosca Menten is aanwezig, zij speelt de gloednieuwe voorstelling ‘Yah Maashi Mon’ gebaseerd op haar laatste boek “Dummie de Mummie en de schat van Sohorro”. 

Schrijfster van het Kinderboekenweekgeschenk Anna Woltz komt vertellen over haar boek, leest voor en beantwoordt vragen. Natascha Stenvert, die de illustraties van het Prentenboek van de Kinderboekenweek voor haar rekening nam, verzorgt een speciale interactieve workshop. Ook kinderboekenschrijfster en winnaar van de Asser Kinderjury Lysette van Geel komt vertellen over haar boeken en ook zij staat klaar voor een vragenvuur. Tot slot is ook schrijfster Ilona de Lange van de partij.

Verhalen, film en theater
Naast de optredens van de verschillende auteurs is er nog veel meer te beleven deze middag. Er is een reizende bioscoop, verschillende boekleeshoekjes, het JackLab met een workshop raketjes bouwen en de échte Griezelbus van Paul van Loon. Hier worden griezelige verhalen voorgelezen door Beentjes of Onnoval en er kan een spannende griezelquiz gespeeld worden!

Benieuwd naar het volledige programma? Hou dan deze pagina in de gaten. 

Let op: kinderen onder begeleiding van ouders. Per volwassen ticket zijn maximaal vier (gratis) jeugdtickets te boeken.
Leeftijd: 7 t/m 12 jaar.

Deze activiteit staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van onze activitieten ga je naar agenda & tickets