20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

DNK Boekenweeksessies

met Merlijn Kamerling en Isa Hoes

Genre: Literair

Update: Deze editie van de Boekenweeksessies wordt verplaatst in verband met de quarantaineverplichting van Merlijn Kamerling.

Houd deze pagina in de gaten voor de nieuwe datum.

Met zijn boek ‘Nu ik je zie, Op zoek naar mijn vader’ maakt Merlijn Kamerling zijn debuut als schrijver. In het boek gaat Merlijn, tien jaar na de dood van zijn vader Antonie Kamerling, op zoek naar een completer beeld van zijn vader, in alles wat hij achterliet. Ook zijn moeder Isa Hoes schuift aan tijdens deze DNK Boekenweeksessie. Binnen het thema van de Boekenweek ‘tweestrijd’ wordt er gesproken over de tweestrijd die leefde in Antonie.

Merlijn en Isa zullen geïnterviewd worden door Merlijns literaire agent (en schrijver) Willem Bisseling.

Merlijn Kamerling (1998) is opgegroeid in het dorpje Zevenhoven in Zuid-Holland. Hier woonde hij tot zijn tiende met zijn ouders Antonie Kamerling en Isa Hoes en zijn zusje Vlinder. Na de tragische dood van zijn vader, verhuisden Merlijn, Vlinder en Isa terug naar Amsterdam. (Bron: Boekerij)

Leer hier meer over Merlijn Kamerling op Volkskrant.nl.

De DNK Boekenweeksessies zijn te volgen via livestream. Tijdens het interview krijg jij ook de kans om jouw vragen te stellen aan Merlijn en Isa.

 

Deze activiteit staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van onze activitieten ga je naar agenda & tickets