Derde Dinsdag - Peter R. de Vries

Derde Dinsdag - Peter R. de Vries

Al jarenlang houdt hij zich bezig met de grootste moord- en verdwijningszaken. Zo beet hij zich vast in misdrijven als de Holloway-zaak, de Puttense moordzaak en natuurlijk de ontvoering van Freddy Heineken. Peter R. de Vries is al decennia lang Nederlands meest bekende misdaadverslaggever. In deze rol heeft hij ook al tegenover menig crimineel gestaan, waarvan de meest beruchte misschien wel Nederlands bekendste crimineel Willem Holleeder is. De Vries kent de zussen Astrid en Sonja Holleeder goed, stond op de dodenlijst van Holleeder en was ook getuige in de strafzaak tegen de topcrimineel.

Hoe is het om betrokken te zijn bij deze beruchte zaak? Tijdens de Derde Dinsdag op dinsdagavond 16 oktober vertelt Peter R. de Vries over het stafproces tegen Holleeder en gaat hij in op zijn werk als misdaadverslaggever.

Tip: Op 16 en 17 november staat de voorstelling ‘Judas’ in het theater van DNK. De voorstelling gaat over het leven van de zussen en moeder van topcrimineel Willem Holleeder. 

Het boek 'Judas' van Astrid Holleeder en de boeken die Peter R. de Vries heeft geschreven, bijvoorbeeld 'De ontvoering van Alfred Heineken' en 'PS: dit is vertrouwelijk...' leen je natuurlijk in de Bibliotheek.

selecteer datum en tijd

DI 16 OKT

prijzen en arrangementen

  • Normaal € 5,00
  • Lid Bibliotheek € 2,50