Boekstartuurtje

Genre: Kind/familie

Iedere eerste dinsdag van de maand kun je als jonge ouder met je kind(eren) (van 0 tot 4 jaar) deelnemen aan het BoekStartuurtje. Tijdens dit halfuur ga je samen met je kindje liedjes zingen, luisteren naar een voorgelezen boek of spelletjes spelen, maar ook krijg je voorleestips.

Op dinsdag 2 maart zal het BoekStartuurtje online op Facebook plaatsvinden (en niet in de bibliotheek). Het thema is gezond eten/groente & fruit en het boek dat wordt voorgelezen is ‘Rupsje Nooitgenoeg’ van Eric Carle.

Waarom deelnemen aan het BoekStartuurtje? In de leeftijd van 0 tot 4 jaar leert een kind heel veel. Dit doen kinderen door te gaan lopen, praten, spelen, plaatjes kijken en begrijpen. Je kind ontwikkelt zich in hoog tempo, dat doet je kind samen met jou.

Kijk voor meer informatie over BoekStart op onze speciale BoekStart pagina. Hier vind je ook informatie over het gratis BoekStart abonnement.

 

Het online BoekStartuurtje wordt op dinsdag 2 maart uitgezonden op de Facebookpagina van DNK en start om 10.30 uur. (Om 11.00 uur is het afgelopen.) Je kunt de livestream volgen door om 10.30 uur naar de Facebook pagina van DNK te gaan. Hier zie je dan bovenaan het bericht met de livestream staan.