Baby, Peuter & Kleuter Markt

Baby, Peuter, Kleuter Markt

Op zaterdag 26 januari is de Baby, Peuter en Kleuter Markt in De Nieuwe Kolk. Heb je kinderen van 0 t/m 6 jaar of verwacht je een kindje, kom dan naar DNK. Want de komende editie van de Baby, Peuter en Kleuter Markt wordt nog gezelliger door het festival-achtige karakter en het diverse aanbod aan mooie producten en merken, informatie (van kraamzorg tot (zwem)school en slapen), en creatieve inspiratie. Daarnaast zijn er mini-workshops voor (groot)ouders en is er een speelplein voor kinderen.

Workshop 'Slaap'
Hoe ga je om met hazenslaapjes, niet doorslapen en extreem vroeg wakker worden? Je leert het allemaal tijdens de slaapworkshop van Sleepymindz.
De slaapworkshop wordt gegeven om 11.00 en 15.00 uur en duurt 30 minuten.

Kom met het hele gezin
Ook voor kinderen zijn er superleuke activiteiten. Beleef hoe het is om naar de bioscoop te gaan, maak je eigen stopmotion filmpje of win kaarten voor Rupsje Nooitgenoeg in het theater door de allermooiste kleurplaat te maken! Miep vertelt interactieve korte verhaaltjes en neemt de kinderen zo spelenderwijs mee in de wereld van kater Harry. Verder is er nog een speelplein met gezellige oud-Hollandse spelletjes.  Natuurlijk staat er ook een lekker glaasje ranja voor je klaar!

Standhouders
Jollein, Pure Joys, Sleepymindz Kinderslaapcoaching en nog veel meer! Klik hier om alle standhouders te bekijken 

Vorige editie
Ga naar de speciale pagina over de Baby, Peuter en Kleuter Markt en bekijk de foto's en het filmpje van de vorige editie.

 

selecteer datum en tijd

Deze activiteit heb je helaas gemist. Gelukkig hebben we nog veel andere uitgaanstips, bekijk daarvoor onze agenda & tickets