20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

BoekStartdag

Genre: Jeugd/familie

Op zaterdag 11 juni vier je de landelijke BoekStartdag bij DNK. Kom samen met je baby, peuter en/of kleuter kennismaken met BoekStart en de bibliotheek. Met Boekstart genieten jonge kinderen en hun ouders van boeken.

Speciaal voor (groot)ouders/verzorgers met kinderen van 0 tot 6 jaar hebben we een feestelijk programma samengesteld. Er zijn diverse activiteiten voor de kinderen en taal in de breedste zin van het woord staat centraal. Ook is er doorlopend een markt voor de ingang van De Nieuwe Kolk met allerlei leuke producten en informatie voor jonge ouders. Het thema van de BoekStartdag is ‘Jij bent de beste verhalenverteller’.

En wordt jouw kind tijdens de BoekStartdag gratis jeugdlid van de bibliotheek? Dan ontvangt hij of zij gratis een BoekStartkoffertje (0 tot 2 jaar) of een vingerpoppetje (2 tot 6 jaar, op=op). Je kind aanmelden als nieuw lid doe je aan de balie van De Nieuwe Kolk.

Kom gezellig van 10.00 tot 14.00 uur langs in De Nieuwe Kolk! De toegang is gratis.

 

Programma

Voor de ingang van De Nieuwe Kolk is een markt met aanbieders van diensten en producten voor jonge ouders, van informatie over slapen en opvoeding tot kinderkleding en kinderboeken. Hier vind je Rapunsel Kinderboeken, Lauwilieh, Taal voor Taal, Kindica Coaching, De Rode Spreeuw, Zoeteslapers Kinderslaapcoaching en CKC Drenthe.

Ook kunnen kinderen zich laten schminken, op de foto gaan, spelen met grote blokken en de Kleuterbios bezoeken.

10.00 – 10.30 uur
BoekStartuurtje (in het Nederlands)

Tijdens dit halfuurtje ga je samen met je kindje liedjes zingen, luisteren naar een voorgelezen boek of spelletjes spelen, maar ook krijg je je voorleestips. Doe jij ook mee met je kleintje?

11.00 – 11.30 uur   
Straattheater met de Familie Bosuil

Op de BoekStartdag is de Familie Bosuil live aanwezig. Ontmoet eindelijk deze bijzonder familie! Alvast voorpret beleven? Bekijk dan hier de serie met de Familie Bosuil.

13.00 – 13.30 uur
Dansen met Jan Postema Dansstudio

13.30 – 14.00 uur
BoekStartuurtje (in het Arabisch)

 

Deze activiteit staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van onze activitieten ga je naar agenda & tickets